Trafikalt grunnkurs

Vågen Trafikkskole

Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs er det grunnleggende kurset som må gjennomføres før du kan begynne å øvelseskjøre.

Det trafikale grunnkurset går over 5 kvelder. 3 kvelder med teori. 1 kveld med plikter ved trafikkuhell, førstehjelp og tiltak ved trafikkulykke i Trafikksikkerhetshallen og 1 kveld med Trafikant i mørket(mørkekjøring). For å få lov til øvelseskjøre mellom 1. november og 15. mars må du ha gjennomført mørkekjøringen. Om våren og sommeren avholdes det ikke mørkekjøring. Du får da et trafikalt grunnkurs bevis etter å ha deltatt på trafikalt grunnkurs og førstehjelp som er gyldig frem til 1. november samme år. Vi tar kontakt for påmelding til mørkekjøring når det nærmer seg. Etter å ha fullført trafikalt grunnkurs vil du få tilsendt ditt trafikale grunnkurs bevis som blir utstedt av Stavanger Trafikkstasjon. Dette kommer i posten ca. 1-2 uke etter deltakelsen. Hvis du ikke klarer å vente så lenge kan du også finne et digitalt bevis ved å logge deg inn her.
For å starte med det trafikale grunnkurset må du være fylt 15 år.

Er du over 25 år? Da er du fritatt for trafikalt grunnkurs, utenom mørkekjøring og førstehjelp, og kan øvelseskjøre uten øvelseskjøringsbevis.Du må bare avlegge begge kursene før førerprøven.

Ta kontakt

Adresse

Holbergs gate 27

4306 Sandnes

516 60 027

post@vaagentrafikkskole.no

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vaagentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vågen Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn