vaagen logo
fb ikon
user ikon
vaagen logo
user ikon
fb ikon
tlf ikon
altkanstor cs
Kontakt
Lærerne
Kjøretøy

Lappen = frihet

Vågen Trafikkskole tilbyr opplæring for førerkort til personbil, traktor, lett og tung MC. Sammen med deg vil en av våre seks engasjerte trafikklærere hjelpe deg trygt og effektivt helt frem til førerkortet. Underveis planlegger vi opplæringen sammen – for minst mulig fravær og størst mulig kjøreglede.

Når målet er nådd og du opplever friheten ved å ha "Lappen" skal du se tilbake på en god opplevelse der dine behov og timeplan ble prioritert . PS: Det er lurt å starte på lappen tidlig, gjerne et helt år i forveien, da dette gir større mulighet til å tilpasse oss dine gjøremål og timeplan. Ta kontakt via 51 66 00 27, kontaktskjema eller livechat.


 
pil knapp
Trafikalt Grunnkurs Sandnes
pil knapp
Kjøretøy
pil knapp
Lærerne

Trafikalt Grunnkurs Sandnes

Velkommen til trafikalt grunnkurs hos Vågen Trafikkskole i Sandnes. Vi har fokus på trivelig opplæring og sørger for at alle kursdeltagere virkelig forstår innholdet i kurset. Med sentral plassering og lett adkomst, kan du være trygg på at opplæringen blir effektiv og tilpasset dine behov. Bestill her →
Vågen Trafikkskole gir deg effektiv opplæring helt frem til "Lappen". Vi tilbyr Trafikalt Grunnkurs Sandnes og opplæring til bil, MC og moped. Pris på lappen avhenger av ditt utgangsnivå og at vi sammen planlegger for en effektiv opplæring. Gi gass og ta kontakt her.