Covid-19 informasjon

Vågen Trafikkskole

Covid-19 informasjon

Covid-19 informasjon

 

For å hindre spredning av koronaviruset har norske helsemyndigheter vedtatt å stenge alle trafikkskoler i landet foreløpig frem til 14/04-20.

Alle kjøretimer eller kurs i dette tidsrommet er derfor avlyst. Vi beklager de ulempene det måtte medføre for deg. Når vi får lov til å starte med opplæring igjen tar vi kontakt med alle dere som har fått timene deres avlyst for booking av ny time.

I denne perioden vil vi besvare alle telefoner og mail, så er det noe dere lurer på så ta gjerne kontakt med oss.

Hilsen alle oss på Vågen Trafikkskole

 

PS. Husk å vaske hendene og hold avstand til andre

Ta kontakt

Adresse

Holbergs gate 27

4306 Sandnes

516 60 027

post@vaagentrafikkskole.no

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vaagentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vågen Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn