Hei og velkommen

Vågen Trafikkskole

Hei og velkommen

 

Velkommen til trafikkskolen - for hele familien

Tar du lappen alene eller med en venn, lager vi et opplegg som effektivt kjører deg trygt frem til målet om ferskt førerkort.

Vi tror på samspillet mellom familie og skole når vi planlegger din kjøreopplæring. Vi vet at økonomi spiller en stor rolle og erfaring viser at det er mye å spare når vi står sammen om opplæringen.

Er dere 2 eller flere i familien som ønsker samtidig opplæring, skreddersyr vi et opplegg som gir ekstra motivasjon og læring.

Vi holder til sentralt i Sandnes, så enten du går på Vågen VGS, Sandnes VGS, Gand VGS eller Akademiet, har du kort vei til oss. Syns du likevel det er langt å gå, kommer vi å henter deg der du er.

 

Hvilket førerkort vil du ha? 

Personbil (manuell/automat)        B

Tilhenger                                           BE/B96

 

Tung motorsykkel                            A

Mellomtung motorsykkel               A2

Lett motorsykkel                              A1

Moped                                               AM146

 

Traktor (også ATV/UTV)                 T

Traktor (50km/t)                               T141/148

 

Pakkeløsning sa du...

Ja, vi har pakkeløsninger og la oss være helt ærlige; det er få som klarer å gjennomføre innenfor de pakkeløsningene som finnes på markedet. Det må alltid inn ekstra timer her og der som drar prisen opp

Hos oss kan du istedenfor kjøpe en gunstig grunnpakke og "klippekort" på 10 timer. Blir det timer til overs, så refunderer vi disse. Verdens kjekkeste gave fra besteforeldre og andre som står deg nær.

Det er sluttsummen som teller og vi arbeider for å gjøre den lavest mulig sammen med deg.

 

Tilbud

En gang i blant kjører vi kampanjer på disse pakkene, så det er bare å følge med. Ellers har vi fast rabatt for deg som har ENJOY guiden, eller som har søsken som har tatt førerkort klasse B hos oss. Ta kontakt for mer info.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vaagentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vågen Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn