Hei og velkommen

Vågen Trafikkskole

Hei og velkommen

Velkommen til Vågen Trafikkskole

Går du med tanker om å ta lappen trenger du ikke å lete videre!

Vi holder til sentralt i Sandnes, så enten du går på Vågen VGS, Sandnes VGS, Gand VGS eller Akademiet, har du kort vei til oss. Syns du likevel det er langt å gå, kommer vi å henter deg der du er.

Vi tilbyr opplæring for førerkort i alle lette klasser. Sammen med deg vil en av våre engasjerte trafikklærere hjelpe deg trygt og effektivt helt frem til førerkortet. Underveis planlegger vi opplæringen sammen – for minst mulig fravær og størst mulig kjøreglede.

Klasser vi tilbyr

AM146 - moped

A1 - lett motorsykkel

A2 - mellomtung motorsykkel

A - tung motorsykkel

B - personbil (automat og manuell)

BE - bil og tilhenger

T - Traktor (og ATV/UTV)

T141/148 - 50km/t traktor

Pakker

Vi kan tilby forskjellige pakker i de fleste klasser. De største pakkene inneholder det meste du trenger for å få førerkort, men det er mulig du må ha flere timer enn det som er inkludert i pakken, da betaler du bare for disse underveis. Det er også mulig å kjøpe mindre pakker, som for eksempel inneholder et visst antall kjøretimer. Disse kan passe bra som gaver, eller for deg som ønsker litt forutsigbarhet.

Tilbud

En gang i blant kjører vi kampanjer på disse pakkene, så det er bare å følge med. Ellers har vi fast rabatt for deg som har ENJOY guiden, eller som har søsken som har tatt førerkort hos oss. Ta kontakt for mer info.

Ta kontakt

Adresse

Holbergs gate 27

4306 Sandnes

516 60 027

post@vaagentrafikkskole.no

Messenger