Lett motorsykkel

Vågen Trafikkskole

Lett motorsykkel

Her er litt praktisk informasjon til de av dere som tenker på eller har tenkt til å ta førerkort for lett motorsykkel.

Begynn tidlig

Hvis du har ønsker om å få førerretten til den dagen du fyller 16 år bør du begynne i god tid før du fyller år. Det er mye som skal læres og til lenger tid du har på deg til bedre og billigere lærer du det.

Øvelseskjøring

Før du kan begynne å øvelseskjøre må du ha trafikalt grunnkurs, når du har tatt dette kan du begynne å øve privat. Før du kan begynne med kjøretimer så må du ha et motorsykkel grunnkurs i tillegg, dette tar du hos en trafikkskole.

Når du skal øve privat så må ledsageren enten sitte bakpå motorsykkelen eller kjøre bak. Når ledsager kjører bak på eget kjøretøy så må dette kjøretøyet være en mellomtung eller tung motorsykkel. Det skal også benyttes åpen toveis-kommunikasjon og begge skal ha gul vest med rød L bakpå.

Når du har kjøretimer på trafikkskolen 

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vaagentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vågen Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn