Trafikalt grunnkurs

Vågen Trafikkskole

Trafikalt grunnkurs

Før du kan starte med øvelseskjøring hjemme, må eleven ha trafikalt grunnkurs og være 16 år. 15 år for moped, lett mc og traktor. Dette er et kurs som går over 5 kvelder og gir grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører. Kurset inneholder også en kveld med førstehjelpsundervisning. Du må være minst 15 år for å ta kurset.

Ved fullført kurs får eleven utstedt et bevis som gir rett til å øvelseskjøre privat og ved trafikkskolen.


Er du over 25 år? Da er du fritatt for trafikalt grunnkurs, utenom mørkekjøring og førstehjelp, og kan øvelseskjøre uten øvelseskjøringsbevis.Du må bare avlegge begge kursene før førerprøven.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vaagentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vågen Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn